Over deze website

 • Webarchief

  Bent u op zoek naar informatie die in het verleden op de gemeentelijke website heeft gestaan? U kunt informatie vanaf oktober 2014 terugvinden in het webarchief. In het webarchief ziet u de website van de gemeente Putten zoals die op een bepaalde datum in het verleden was. U kunt het archief van elke gewenste datum bekijken.

 • Proclaimer

  De gemeente Putten is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie op prijs.

 • Privacyverklaring

  U heeft er recht op dat de gemeente Putten zorgvuldig en vertrouwelijk met uw persoonsgegevens omgaat. Dat is opgeschreven in de Wet bescherming persoonsgegevens (en met ingang van 25 mei 2018 de Algemene Verordening Persoonsgegevens) en andere specifieke wetgeving, zoals de Wet basisregistratie persoonsgegevens, de Telecommunicatiewet, de Wet algemene bepalingen Burgerservicenummer en de Wet Politiegegevens.

 • Toegankelijkheidsverklaring

  De gemeente Putten hecht veel waarde aan een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website. Deze site is dan ook goed bruikbaar voor mensen met een functiebeperking. Met uitzondering van de PDF-documenten voldoen wij met de site grotendeels aan de internationale regels voor web toegankelijkheid, WCAG 2.1, niveau AA.

 • WhatsApp

  Hier vindt u meer informatie over het gebruik van WhatsApp door de gemeente Putten.