Actueel

Blijf op de hoogte van besluiten van de gemeente Putten en wat er gebeurd in uw directe woon- en leefomgeving. Lees bijvoorbeeld onze gemeentelijke informatiepagina's in huis-aan-huisblad De Puttenaer of abonneer u op onze e-mailnieuwsbrief. Ook posten wij wekelijks meerdere berichten op social media: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube. Officiële bekendmakingen vindt u via Overheid.nl. De kalender met evenementen in Putten vindt u op onze website.

• Bekendmakingen

Wilt u weten welke besluiten de gemeente neemt over planning in uw directe omgeving? Bekijk vastgestelde omgevingsplannen, verleende vergunningen voor evenementen en verbouwing of het kappen van een boom. Al deze besluiten maken we officieel bekend via Overheid.nl. Voor hen die digitaal minder vaardig zijn, publiceren wij de bekendmakingen ook op onze gemeentelijke pagina's in huis-aan-huisblad De Puttenaer.

• Coronavirus

Informatie over het coronavirus en de gevolgen daarvan voor Putten.

• Evenementenkalender

Op de evenementenkalender ziet u voor welke activiteiten een APV-vergunning is aangevraagd en wat de status van deze aanvraag is. Voor meer informatie neemt u contact op met de afdeling Staf via telefoonnummer (0341) 359 662. Onderstaande evenementenkalender is onder voorbehoud.

• Gemeentegids

De gemeentegids informeert u over de dienstverlening van de gemeente en het gemeentebestuur. Ook is de zorgwijzer opgenomen in de nieuwe gids en staan er adressen in van bedrijven, scholen, verenigingen en clubs in onze gemeente. De prachtige foto’s in de gemeentegids zijn elk jaar (grotendeels) afkomstig van inwoners uit de gemeente Putten.

• Informatiepagina

De Puttenaer, de huis-aan-huiskrant in Putten, komt iedere woensdag uit. Hierin publiceren wij onze gemeentelijke informatiepagina's. Met onder andere nieuws en bekendmakingen.

• Nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Putten. Abonneer u op onze RSS-feed of abonneer u op onze wekelijkse e-mailnieuwsbrief. Onze nieuwsberichten blijven drie maanden online op onze website.

• Wegafsluitingen & Wegwerkzaamheden

Inwoners, bezoekers, ondernemers. Als er wegafsluitingen of wegwerkzaamheden zijn, hebben we daar allemaal mee te maken. Bekijk de actuele wegafsluitingen en wegwerkzaamheden in onze gemeente.

• Werken bij de gemeente Putten

Inwoners, ondernemers, maatschappelijke instellingen en de gemeente. Samen zijn we Putten: een groen, gastvrij en ondernemend dorp op de Veluwe met ruim 24.000 inwoners. De gemeente Putten ontwikkelt zich tot een maatschappelijk waardevol partner. Dat vraagt om een actieve houding van onze medewerkers. Wil jij een bijdrage leveren aan een organisatie die volop in ontwikkeling is? Ben je dienstverlenend, ondernemend, flexibel en wil je echt iets betekenen voor de samenleving? Dan is werken bij de gemeente Putten iets voor jou!