Muziek

Deelnemers Muziek

Trekzak, Harmonica, Accordeon Putten

Trekzak, Harmonica, Accordeon Putten is een nieuwe club, die het harmonica en accordeonspelen uit-oefent in groepsverband dan wel individueel lessen verzorgt. Wij repeteren en geven les op de vrijdagmiddag in buurtcentrum De Stroud, Brinkstraat 91 in Putten vanaf 13.30 uur. Kijk voor meer informatie op

http://www.muziekeducatie-gelderland.nl/

 

Stichting Randmeerconcerten

Organisator van 12 kamermuziekconcerten uitgevoerd door beroepsmusici in de periode september t/m maart van elk jaar. Twee concerten vinden in Putten plaats. Kijk voor meer informatie op http://www.randmeerconcerten.nl/.

 

Chr. Gem. Koor 't Zuiderkoor

 

Chr. Voc.Jongeren Ens. Vaya con Dios

 

Chr. Vocaal ensemble Vayaa Con Dios 

 

Chr.Interkerkelijk Kinderkoor De Fonteintjes

 

COV Putten

 

Dweilorkest De Lovehendels

 

Fanfarecorps Excelsior Putten

Fanfarecorps Excelsior is een muziekvereniging bestaande uit een fanfare- en drumbandgedeelte.

 

Zangvereniging 'De Lofstem'

Zangvereniging 'De Lofstem' is een gemengd koor.

 

Interkerkelijk Mannenkoor Fontanus

 

Jongerenkoor Jedid-Jah

 

Kinderkoor De Veluwsche Sanghertjes

 

Koperensemble Gelre Brass

 

Mixed-Up

 

't-Puttens Mannenkoor

 

Showband Putten

 

Tienerkoor VivaVox

 

Veluwse Fiddlers

De Veluwse Fiddlers bestaan uit een enthousiaste groep (professionele) muzikanten die zeer divers kan worden ingezet. Zo verzorgen zij sfeervolle achtergrondmuziek bij bruiloften en andere gelegenheden. Hier spelen zij (licht) klassieke muziek, klezmer en salon muziek. Maar in overleg kan er ook ander repetoir worden gekozen. Ook verzorgen zij koorbegeleidingen en soloconcerten. Basis is viool/piano/bas maar kan worden uitgebreid met harp/trompet en veel meer. Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 06 5472 6281.

 

Veluws Jeugd Ensemble

Het Veluws Jeugd Ensemble is in 2012 opgericht door violiste Marieke Booy. Doel is om op een ontspannen manier samen muziek te maken. Speel je (alt)viool of cello? Kom dan eens langs bij een repetitie of een concert. Inmiddels geven we zo'n 5-7 concerten per jaar!