Beeldende Kunst

Deelnemers Beeldende Kunst

Anna Hoogebeen

Atelier Mary

Atelier/Galerie en Beeldentuin SAN

Bij Atelier/Galerie en Beeldentuin San wordt u op de RodeLoper ontvangen. Zij heeft een bescheiden huisgalerie, een bijzondere PUR-fect beeldentuin, artistiek thema tuintjes en een wollebos! Ook zijn er doorlopend, wisselende “Beeldende Kunst in de Natuur” exposities waar zij samen met andere kunstenaars exposeert. Atelier/Galerie en Beeldentuin San ligt aan één van de vele wandel/fietsroutes die Putten heeft, zij is omgeven door prachtige bossen en heide, gelegen nabij het landgoed ‘Schovenhorst” in het Sprielder-Oer-bos. Kijk voor meer informatie op http://www.ateliersan.nl/

Atelierroutiers Putten

Bertha van den Hoek

Jan Mastenbroek

LisaKeetie

Jonge, zelfstandige, zelf-aangeleerde beeldend kunstenares, die in haar schilderijen voornamelijk de traditionele stijlen op een eigen manier toepast.

Marjan Loman

Beeldend kunstenaar, dierschilder, gespecialiseerd in koeien en veestukken. Kijk voor meer informatie op www.marjan-loman.nl.

Martiestekunst

Marjan Heijmans is een veelzijdig kunstenaar. Voor haar sculpturen maakt zij gebruik van een groot scala aan materialen. Heijmans werkt zowel figuratief als abstract en is steeds weer bezig met onderzoek. Naast deze vrije expressie maakt zij ook beelden in opdracht. Voorbeelden hiervan zijn het ontwerpen en maken van grafmonumenten en tuinbeelden. Bovendien ontwerpt zij verschillende soorten kunstwerken voor openbare ruimtes en design meubelen. http://www.martiestekunst.nl

Stichting Kunst in Putten

Suze Termaat

Haar kunstwerken zijn van textiel en verwerkt door een beeld of een gedicht wat zij verder heeft geabstraheerd. Door intuitief te werken komt zij dan tot een werk waar veel technieken en lagen in verwerkt zijn.